Hydrolink öppnar snowcenter.fi

Efter några år I båtbranschen kompletterar Hydrolink nu sin verksamhet med den bransch som varit grundstenen i företagets historia.
Efter försäljningen av Formatic fortsatte Hydrolink med import och försäljning av snökanoner som tillägg till tillverkningen av utfodringsmaskiner samt den nystaratade båtservice och –försäljningsverksamheten.

Eftersom dessa branscher är mycket säsongsbetonade satsar Hydrolink nu även på försäljning- och service av snöskotrar med marknadsnamnet SNOWCENTER.FI.

SNOWCENTER.FI kommer att vara ett heltäckande servicecenter för ARCTIC CAT snöskotrar och fyrhjulingar.

SNOWSERVICE.FI sköter service och reservdelar för Arctic Cat, Areco Snökanoner och även andra skotermärken. Uthyrning av spår- och pistmaskiner kommer även att ingå i SNOWSERVICE.FI.

Det finns en lång tradition för snöfordon i familjen. Redan 1957 tillverkade Kaj Carlson som 17 åring sin första snöskoter i Vasa Yrkesskola. 1963 konstruerade han en tvåbandad snövessla för Wiik&Höglunds skogsindustri och från 1980 talets början och framåt har pist- och spårmaskiner varit daglig business.I slutet av 60-talet var även Kaj Carlson med sitt företag Norcar återförsäljare av Yamaha snöskotrar i Vasa nejden, så bröderna Tore och Mats Carlson har mao växt upp med snöskotrar.

Hydrolinks nuvarande anställda i Vasklot är snöskoterentusiaster och är kunniga mekaniker som professionellt kan ta hand om både service och reservdelsförsäljning. Johan Raukko kommer att vara ansvarig för snöskoterförsäljningen.

Arctic Cat har ett mycket fint modellurval och är med sin tuffa design ett av de främsta märkena på marknaden i år med mycket god potential.

Importören SGN Sumeko ger en bra support och Hydrolink satsar helhjärtat i branschen. De första snöskotrarana och fyrhjulingarna har kommit in och flera är redan sålda före öppningen, trots att vädret i Österbotten ännu passar bättre för båtsäsong!

HYDROLINK SNOWCENTER

Duvaldtintie 5 · 65170 Vaasa

info@hydrolink.com

+358 (0)6 357 5070