Hydrolink avaa snowcenter.fi

Toimittuaan muutaman vuoden venealalla, täydentää Hydrolink Oy nyt toimintaansa alalla, joka on ollut yksi yrityksen peruspilareista.
Sen jälkeen, kun Formatic myytiin pois, jatkoi Hydrolink lumitykkien tuontia ja myyntiä. Yritys jatkoi edelleen myös ruokintakoneiden valmistusta sekä vasta-aloitettua veneiden ja vene-moottoreiden huolto- sekä myyntitoimintaa.

Koska veneala on hyvin kausiluonteista, panostaa Hydrolink nyt myös moottorikelkkojen myyntiin sekä huoltoon markkinointinimellä SNOWCENTER.FI.

SNOWCENTER.FI tulee olemaan täyden palvelun huoltoliike ARCTIC CAT moottorikelkoille ja mönkijöille.

SNOWSERVICE.FI hoitaa huolto- ja varaosat ARCTIC CAT:lle, ARECO lumitykeille sekä myös muun merkkisille moottorikelkoille. SNOWSERVICE.FI huolehtii myös latu- ja rinnekoneiden vuokraustoiminnasta.

Carlsonin perheellä on pitkät perinteet lumiajoneuvojen parissa. Kaj Carlson valmisti jo vuonna 1957, vain 17-vuotiaana, ensimmäisen moottorikelkkansa Vaasan Ammattikoulussa. Vuonna 1963 Carlson suunnitteli Wiik & Höglundin metsäteollisuudelle lumikissan. 1980-luvun alusta lähtien ovat rinne- ja latukoneet olleet jokapäiväistä liiketoimintaa.

1960-luvun lopussa Kaj Carlsonin yritys Nauticar toimi Yamaha-moottorikelkkojen jälleen-myyjänä Vaasan alueella. Voidaan siis sanoa, että veljekset Tore ja Mats Carlson ovat kasvaneet moottorikelkkojen parissa.

Hydrolinkin taitavat moottoriasentajat Vaskiluodossa suorittavat ammattitaitoisesti myös kelkkojen ja mönkijöiden huollot sekä varaosamyynnin. Asentajat ovat itsekin harrastaneet kelkkailua monet vuodet. Johan Raukko tulee olemaan vastuussa moottorikelkkamyynnistä.

ARCTIC CAT on upean mallivalikoimansa ansiosta tällä hetkellä yksi markkinoiden parhaista kelkkamerkeistä.


Maahantuoja SGN Sumekon tuella Hydrolink tulee panostamaan täysin voimin moottorikelkka-alaan. Ensimmäiset moottorikelkat ja mönkijät ovat tulleet, ja olemme jo ennen avajaisia myyneet useita kelkkoja. Siitä huolimatta, että säätila Pohjanmaalla suosii tällä hetkellä paremmin veneilyä kuin kelkkailua!

HYDROLINK SNOWCENTER

Duvaldtintie 5 · 65170 Vaasa

info@hydrolink.com

+358 (0)6 357 5070